mandag 21. mars 2011

Vårløsning....

Våren nærmer seg med stormskritt og det gleder vel de fleste seg til!
Men snøen smelter, og frem titter søla... Og dermed er det mange som opplever våte, sølete hunder etter en luftetur.
Vi, ved Hadeland Dyreklinikk, er alle dyreeiere og har brukt egne erfaringer til å sette sammen et utvalg hjelpemidler som kan gjøre våren litt lettere for deg som dyreier!









Paw Cleaner: Suveren! Tørker enkelt av søle og smuss fra potene. Fin å ha ved inngangsdøren lett tilgjengelig for en raskt potetørk.








Paw Whipes og Wet Wipwes: Våtservietter til å tørke av sølete og skitne poter. Super å ha i vesken.















Furminator finnes i forskjellige former og fasonger
til de mange forskjellige pelskledde kjæledyrene!
Furminator: Etter vinteren kan det bli mye røyting men med Furminator børsten blir det litt enklere! Regelmessig bruk vil minske problemet med hår i hjemmet.



Furminator spray: Kan brukes til å tørke av pels og poter eller brukes sammen med Furminator børsten. Shampo+balsam i ett,som ikke trenger å skylles ut og som gjør pelsen mindre "elektrisk". Enkel og rask å bruke, så slipper du å bade kjæledyret ditt hver gang dere har gått tur. Mange eiere liker lukten veldig godt!












Dermoscent mousse: Shampoo til hund og katt som ikke trengs å spyles ut. Den er pleiende for irritert hud, og er 100% naturlig, med duft av eucalyptus. Veldig fin til å tørke av labbene med.






Super for labbene men kan også brukes til tykk hud på albuene
Potevoks! Labbene kan lett bli såre av våte, sølete veger. Sørg for å beskytte dem før og etter turen.










Vi har mange forskjellige Shampooer, balsamer og balsam sprayer: Noen ganger kreves det en skikkelig vask! Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter!

Kom gjerne innom for en titt!

Katteluke som går på strøm
....Og forresten er det kanskje litt slitsomt å være katteeier også? Pus vil ut i sola kanskje? Og så vil hun inn igjen. Og så ut to minutter etterpå. Og så er det litt kaldt, så da må hun inn igjen. Og så ut igjen etter å ha spist to knupp. Kjenner du deg igjen? Så sant hun ikke er brunstig, så er hun bare våryr som alle andre! Hvis du setter inn en katteluke koblet mot mikrochipen hennes vil hun kunne gå ut og inn som hun vil, uten at andre katter kan bruke hennes katteluke.

Katteluke som går på batteri

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar