torsdag 10. mars 2011

Besøk fra Boehringer Ingelheim

I Februar hadde vi hyggelig besøk av Tina Selland fra firmaet Boehringer Ingelheim. Tina informerte om produker som kan være nyttige for pasientene våre.
Et produkt er Canikur Pro som brukes ved diare hos hund. Alle som har hatt hund med diare, og det er nesten obligatorisk å oppleve det en eller flere ganger i løpet av hundens liv, vil være takknemlig for all hjelp som kan forkorte forløpet! Canikur Pro er et produkt som virker på flere måter og øker dermed sannsynligheten for at behandlingen fungerer optimalt. Det gis i munnen og har god smakelighet for hund, noe som selvsagt betyr mye når man skal behandle dyr.
Dessuten fortalte Tina om et "nytt" produkt som vi var spesielt interessert i til smertebehandling til katt. Metacam er et produkt som vi har brukt til katt med stort hell, men som nå har fått tilpasset og enklere dosering. Hadeland Dyreklinikk har som kjent et økt fokus på kattehelse, og vi har mange katter som har fått økt livskvalitet ved hjelp av gode behandlingsregimer rettet mot akutt, og ikke minst kronisk smerter.
Følg med på bloggen vår; kroniske smerter skal vi skrive mer om, særlig leddproblemer hos katt er et underdiagnostisert område med mange katter som kunne hatt et bedre liv! Husk at siden vi nå tar så godt vare på kattene våre så lever de lenger. Også kattene får alderdomslidelser, som alle andre med et langt livsløp.

Du kan lese mer her om Kattevennlig klinikk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar