søndag 29. mai 2011

Utplasseringselevene

Vi har hatt to utplasseringselever, Lene og Silje, hos oss denne uken. De har vært med på mye forskjellig og har laget et blogginnlegg sammen som vi har fått lov til å legge ut her:


"Vi er to utplasseringselever som har vært på Hadeland Dyreklinikk fra 23.mai til 27. mai, i forbindelse med arbeidsuka.
Vi har hatt det kjempefint og lært mye nyttig.
På denne arbeidsplassen er det mange ulike arbeidsoppgaver, noe vi har fått erfare.
Det vi har vært med på er alt fra vasking, spørreundersøkelse, helseundersøkelse av dyr, kloklipp, vaksineringer og vi har fått observert avsluttningen av et keisersnitt.

Tirsdagskveld var vi med på valpekurs. Der kom eiere inn for å lære om tannhelse og fremmedlegemer.
Dette syntes vi var veldig lærerikt og interessant.
På torsdag var vi i Gran sentrum og hadde en spørreundersøkelse for å finne ut hva folk ville lese om på klinikkens blogg og web. Da møtte vi mange koselige mennesker som var villig til å svare på spørsmålene våre.
I dag er vår siste dag på Hadeland Dyreklinikk og vi vil gjerne takke for at vi fikk være her i vår arbeidsuke. Vi har hatt det kjempefint!
Hilsen Lene og Silje"


Avslutningsvis så må vi ved klinikken si at vi har hatt to veldig hyggelige og flinke jenter her denne uken. De har tatt alle utfordringer på strak arm og har vært veldig flinke til å dele oppgavene seg imellom. De er hjertelig velkommen tilbake på besøk når de vil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar